TREMOLO projekt

Kövessétek nyomon a Kreatív Európa program által támogatott TREMOLO projektünket!

TRans-European Music Organizations Linked Organically

Kövessétek az Európai Unió Kreatív Európa programja által társ-finanszírozott együttműködési projektünket!

Az Európai Bizottság Kreatív Európa Programja által támogatott projekt a TRans-European Music Organizations Linked Organically rövidítve a TREMOLO nevet kapta, mely 3 szervezet együttműködésében valósul meg. Fő pályázó az Európa Jövője Egyesület, projekt partnerek ASSOCIAZIONE MUSICALE ETNEA (Catania, Olaszország), WEMSICAL SERBIA (Magyarkanizsa, Szerbia).

A projekt célja innovatív stratégiák terjesztése és megvalósítása helyi szinten, melyek a kultúrák közötti párbeszédet és integrációt segítik elő, ahol a helyi sajátosságok megőrzésével hozzuk létre a közös európai kulturális örökség-tudatot.

Ennek érdekében európai turnét szervezünk fiatal előadók, művészek számára, akik együttműködnek egy közös zenemű elkészítésében és előadásában. A projektben nemzetközi kulturális kreatív programokat hozunk létre közösségi munkában, amely elősegíti a fiatalok aktív részvételét és inspirálódását. Olyan nemzetközi művészeti programot dolgozunk ki, ahol fiatal feltörekvő művészek kapnak koncert- és tanulási lehetőséget. A koncertek során a közönség is aktív és kreatív szerepet kap. Terveink szerint 2021 nyarán ezt a programot három helyszínen: Kecskeméten, Cataniában és Oromban tartjuk meg.

A projektben a fiatal zenészek kiválasztása nyílt felhívással történik, akiknek mentorok segítségével biztosítunk lehetőséget együttműködésre, tanulásra, egy közös, új produkció létrehozására és koncerteken történő bemutatására.

A projekt az Európai Unió Kreatív Európa program társ-finanszírozásában valósul meg.

15

Találkozó

43

Ország

15 000

Résztvevő


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct () in Unknown on line 0