TAGFELVÉTELI KÉRELEM

Alulírott nyilatkozom, hogy a kecskeméti Európa Jövője Egyesület tagja kívánok lenni. Az Egyesület alapszabályát megismertem, magamra nézve kötelezően elfogadom. Az Egyesület munkájában tevékenyen részt veszek, érdekeit képviselem. Felvételem esetén a tagdíjfizetést vállalom. (3000,- Ft/év)

Kecskemét,
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

» A nyomtatható offline változatot itt találja

Az Európa Jövője Egyesület az Ön által megadott személyes adatokat kifejezett önkéntes hozzájárulása alapján kezeli. Megadott személyes adatainak kezelése a GDPR (Általános Adatvédelmi Rendelet) és Az információs önrendelkezési jogról és információ szabadságról szóló 2011 évi CXII törvényben foglaltaknak megfelelően történik. Az adatkezelés kezdő időpontja az Ön válasz adásának időpontja, időtartama pedig az adatkezelés céljának fennállása, azaz a kapcsolattartás céljának megfelelő időponttal egyezik meg. Az adatkezelő biztosítja, hogy az adatokat az Adatkezelőn kívül más ne ismerhesse meg, ha jogszabály másként nem rendelkezik.

15

Találkozó

43

Ország

15 000

Résztvevő


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct () in Unknown on line 0