2018-as programjaink

Csiperó a Civil-Korzón

2018. szeptember 29. Kecskemét Főtere

Szülinapi csokival és Csiperó-madárral vártuk a kicsiket és nagyokat a Civil-korzón, számos csodaszép családi rajz készült, a kisebbek Csiperó madarat színeztek, aFőtéren újra nagy örömet okozott kicsiknek és nagyoknak a Csiperó-madár. A nemzetközi projektjeinken résztvevő fiataljaink játékosan bemutatták a projekteket és azok eseményeit.

Őszi Ifjúsági és Diákfórum

ENRYP projektünk bemutatkozott

Az Őszi Ifjúsági és Diákfórumot 2018. október 9-én tartották a Hirös Agóra-Ifjúsági Otthonban, a délelőtt egyik témája az #ENRYP projekt. Jó volt látni, hogy a résztvevők közül már mennyien hallottak róla korábban is!

Köszönjük Bodor Márk és Solymosi Gábor beszámolóját!

Játsszunk Mindannyian!

A III. Játsszunk Mindannyian! országos játéknap keretében GYÜMI KÁRTYAJÁTÉK DÉLUTÁN A CSIPERÓBAN – korhatár nélkül

A III. Országos Játéknaphoz csatlakozva hívtunk minden érdeklődőt - fiatalt és időset - a Gyümi kártyajáték délutánra a Csiperóba! A Gyümi könnyű és vidám családi memóriajáték, melynek a Kecskemét 650 éves évfordulójára kiadott változatát lehetett kipróbálni Szöllősi Péterrel (Vagabund Kiadó) 2018. szeptember 14-én, péntek délután az egyesület székházában.

Farkas Gábor 75.

Farkas Gábor, a Csiperó alapító atyja 2018. június 21-én lett volna 75 éves.

2017 tavaszán Gábor még azt tervezte, hogy az Egyesületünk által is támogatott Koraszülött Alapítvány javára egy Bozsó János festmény árveréséből befolyt összeget ajánl fel, a születésnapján teljesítettük kívánságát, és a Facebookon meghirdetett árverésből befolyt összeget a hangulatos kora esti születésnapi megemlékezésen adta át a felajánló az alapítvány vezetőjének, Dr. Kelemen Editnek.

15

Találkozó

43

Ország

15 000

Résztvevő