2018-as programjaink

Konferencia az ifjúsági munkáról

2018. november 24.

Év végi összegzésre és az ifjúsági munka szépségeiről és nehézségeiről szóló konferenciára vártunk mindenkit 2018. november 24-én, szombaton délelőtt 10 órától a Kecskeméti Szakképzési Centrum Szent-Györgyi Albert Eü. Szakközépiskolájába. A konferenciával úgy érezzük, hogy elértük célunkat, a szakmai előadások mellett, megoszthattuk egymással, mi minden élmény ért bennünket az idei Csiperós évben! Egy nagyon kellemes, élménybeszámolókban, információkban gazdag napot tölthettünk együtt. Köszönjük mindenkinek, aki részt vett az eseményen. Videó-beszámolóinkat megtaláljátok a facebook-on. A programot itt olvashatjátok. A program az NKA támogatásával valósult meg.

Rajzkiállítás

Csiperós élményrajzok

2018 augusztusában hirdettük meg Csiperós élmény rajzpályázatunkat, melyre több kategóriában vártunk alkotásokat. Mindenkinek köszönjük a csodás műveket. A Csiperó hagyományai szerint mindenki nyertes volt, és Csiperós ajándékokkal jutalmaztuk a pályázókat. A legkülönfélébb technikával elkészített képeket november és december hónapban a Új Nemzedék Közösségi Térben mutattuk be. Köszönjük a kecskeméti Új Nemzedék Közösségi Térnek az együttműködést.

Őszi Ifjúsági és Diákfórum

ENRYP projektünk bemutatkozott

Az Őszi Ifjúsági és Diákfórumot 2018. október 9-én tartották a Hirös Agóra-Ifjúsági Otthonban, a délelőtt egyik témája az #ENRYP projekt. Jó volt látni, hogy a résztvevők közül már mennyien hallottak róla korábban is! Köszönjük Bodor Márk és Solymosi Gábor beszámolóját!

Csiperó a Civil-Korzón

2018. szeptember 29. Kecskemét Főtere

Szülinapi csokival és Csiperó-madárral vártuk a kicsiket és nagyokat a Civil-korzón, számos csodaszép családi rajz készült, a kisebbek Csiperó madarat színeztek, aFőtéren újra nagy örömet okozott kicsiknek és nagyoknak a Csiperó-madár. A nemzetközi projektjeinken résztvevő fiataljaink játékosan bemutatták a projekteket és azok eseményeit.

Játsszunk Mindannyian!

A III. Játsszunk Mindannyian! országos játéknap keretében GYÜMI KÁRTYAJÁTÉK DÉLUTÁN A CSIPERÓBAN – korhatár nélkül

A III. Országos Játéknaphoz csatlakozva hívtunk minden érdeklődőt - fiatalt és időset - a Gyümi kártyajáték délutánra a Csiperóba! A Gyümi könnyű és vidám családi memóriajáték, melynek a Kecskemét 650 éves évfordulójára kiadott változatát lehetett kipróbálni Szöllősi Péterrel (Vagabund Kiadó) 2018. szeptember 14-én, péntek délután az egyesület székházában.

Farkas Gábor 75.

Farkas Gábor, a Csiperó alapító atyja 2018. június 21-én lett volna 75 éves.

2017 tavaszán Gábor még azt tervezte, hogy az Egyesületünk által is támogatott Koraszülött Alapítvány javára egy Bozsó János festmény árveréséből befolyt összeget ajánl fel, a születésnapján teljesítettük kívánságát, és a Facebookon meghirdetett árverésből befolyt összeget a hangulatos kora esti születésnapi megemlékezésen adta át a felajánló az alapítvány vezetőjének, Dr. Kelemen Editnek.

15

Találkozó

43

Ország

15 000

Résztvevő


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct () in Unknown on line 0