Innováció és hagyomány - A Csiperó közösségépítő tevékenységei 2020-2021-ben

Ingyenes szakkörök

Kreatív és fotós-filmes szakkör a Csiperóban

Két témakörben hirdettük meg szakköreinket – az eredeti tervektől eltérően ezekre sem kerülhetett sor iskolaidőben. Ezért a Csiperó Ifjúsági Fesztivál időpontjára szerveztük délelőttönként a kreatív díszítő, és délutánonként a filmes-fotós szakköröket a Csiperó udvarba, ahol a gesztenyefák árnyékában nagyon jó hangulatban töltötték a résztvevők idejüket.

A délelőtti kreatív foglalkozások során Mészáros Mariannal alkottak a résztvevő fiatalok. A foglalkozásokon különböző díszítő technikákat próbáltak ki, melyekkel csodásan dekorálták udvarunkat. Délutánonként a "Fotózz, filmezz és írj Csiperóval" szakkör zajlott nálunk. Célunk a programmal, hogy úgy mutassák meg a világot a résztvevő fiatalok, ahogyan ők látják! Kipróbálhatták magukat a kamera mindkét oldalán, fotóztak embereket, tárgyakat, eseményeket... tippeket és jó tanácsokat kaptak szakmabeliektől.

A szakkörök során készült alkotásokat megtaláljátok a galériában, reméljük, hogy nektek is annyira tetszenek, mint nekünk, amit a fiatalok létrehoztak, ezúton is köszönjük munkátokat, kreatívitásotokat és kitartásotokat, hogy a hőség ellenére nap nap után jöttetek és alkottatok.

Szakköreink az „Innováció és hagyomány - A Csiperó közösségépítő tevékenységei 2020-2021-ben” - TOP-7.1.1.-16-H-ESZA-2020-01339 projekt keretében valósultak meg.

15

Találkozó

43

Ország

15 000

Résztvevő


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct () in Unknown on line 0