Jelentkezési lap önkénteseknek

Ha szeretnéd támogatni a Csiperó szervező csapatát, megvalósítani a következő Fesztivál programjait, ha motivált, megbízható vagy és meg mersz szólalni idegen nyelven, jelentkezz nálunk!

Ha diákként iskolai közösségi szolgálatodat vidám csapatban hasznosan töltenéd, várunk! A megjegyzés rovatba kérjük, iskolád nevét, osztályod add meg!

Az Európa Jövője Egyesület az Ön által megadott személyes adatokat kifejezett önkéntes hozzájárulása alapján kezeli. Megadott személyes adatainak kezelése a GDPR (Általános Adatvédelmi Rendelet) és Az információs önrendelkezési jogról és információ szabadságról szóló 2011 évi CXII törvényben foglaltaknak megfelelően történik. Az adatkezelés kezdő időpontja az Ön válasz adásának időpontja, időtartama pedig az adatkezelés céljának fennállása, azaz a kapcsolattartás céljának megfelelő időponttal egyezik meg. Az adatkezelő biztosítja, hogy az adatokat az Adatkezelőn kívül más ne ismerhesse meg, ha jogszabály másként nem rendelkezik.

15

Találkozó

43

Ország

15 000

Résztvevő


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct () in Unknown on line 0